tiistai 14. helmikuuta 2012

Squirrel and Maija staring-power competition

Olipa kerran kaunis, leuto tiistai aamu. Maija ei pidä oravista (tai siis pitää) ja herra tai neiti-orava TODELLAKIN pitää meidän lintujen talipalloista! Joten siinä he sitten olivat; äänetön eläinkielinen keskustelu, kumpi lähtee ja kumpi jää! Maija seisoi hievahtamatta varmasti puoli tuntia (lumi jäi hiljalleen hänen päälleen) ja odotti sopivaa tilaisuutta hyökkäykseen. Valitettavasti viholliset erotti toisistaan puolentoista metrin aita..
Nenäkäs orava oli kyllä sisukas ja kun se lopulta tajusi, ettei koira pääse häneen käsiksi niin siinä se oksalla säksätti ja potki jaloillaan ja huiski hännällään! Lopulta se alkoi kaikessa rauhassa syömään talipallosiaan.


It was a nice Tuesday Morning! Maija does not like squirrels and miss or mr squirrell does really like our bird-grease-balls!
So there they were, discussing either to leave or to stay! Maija stayed in the spot about half an hour without moving a hair.....waiting for the right moment to attack. Unfortunately there was a 1,5m fence between those two competitors...
The bloody squirrell war really nosy and subborn!! Making noises and all kinds on moves. Pyh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti